7 septembrie 2010

PESTI

Simbolul zodiei – cei doi pesti inotand in directii diferite, semnifica dualitatea, de aici reies nehotararile si sovaielile nativilor nascuti in perioada 19 februarie- 20 martie. Au toane, capricii si trec rapid de la o stare la alta.

Pestilor Ie place sa lucreze in echipa, si de obicei, nu doresc sa ajunga in varf, sunt fericiti cu statutul de subalterni. Reusesc sa impresioneze printr-o minte agera, o imaginatie debordanta si un foarte ascutit simt al detaliului.

Pestii sunt, in general, persoane delicate, fragile, intelegatoare, amabile si generoase.
Au putini prieteni, dar acestia le sunt apropiati. Sunt foarte receptivi la nevoile acestora, fiind capabil de mari sacrificii pentru ei.

Pestilor poate le place pescuitul, dar orice sport care ii solicita fizic nu ii atragi, fiind firi molcome, lente.

Intr-o relatie se dedica cu toata fiinta lor persoanei iubite, pe care o  inconjoara cu caldura si careia ii va fii intotdeauna fidel.
Pestii sunt maiestrii in a-si face partenerii sa vibreze, fiind totodata dezinvolti si jucausi. Sinceritatea si idealismul sau il fac sa fie usor de ranit.
Nativii isi doresc o familie armonioasa si iubesc foarte mult copii, avand tendinta de a-i rasfata peste masura.
Femeile din zodiac Pestilor par a fi foarte fertile.

Pestii nu stiu sa pretuiasca banul. Desi isi doresc o viata luxoasa, sunt nechibzuiti si nu se uita la pret cand achizi tioneaza ceva, care de cele mai multe ori se dovedeste a fi inutil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu